Kолела за дома и офиса
       Kолела за индустрията
       Kолела за хранително-вкусовата промишленост
       Kолела за сметосъбиране
       Kолела с повишена товароносимост
       Ролки и колела за палето-повдигащи колички
       Колела
       Машини и съоръжения
       Транспортни колички
       Консумативи за текстила
       Стелажи
       Медицинско оборудване
       Колела с общо предназначение
       NOVO NOVO

Цени

Цените на всички стоки в магазина са дадени в български лева с включен ДДС и се отнасят за един брой.

Партньори на Интернет магазина

Компанията предоставя възможност на своите клиенти да заплатят своите покупки при доставката им. При това не е нужно да се прави предплата или да се плаща такса за паричен превод. Тази услуга е осигурена на клиентите от нашите оторизирани партньори, които извършват доставка на поръчките в местата, които обслужват.

Условия за доставка при покупка на продукти

Информация за поръчката

След обработка на постъпилата поръчка ще Ви се обади служител на фирмата, за да уточни удобното за Вас време за доставка на пратката, потвърждение за наличето в склада на избрания модел, условията за плащане и доставка във Вашето населено място. Продуктите ще бъдат автоматично запазени, а по електронната поща ще получите фактура с позициите, които трябва да платите и точната сума на стоките и доставката.Срокът за доставка за населените места в България е между 1-4 дни.

Внимание! Проверете още веднъж верността на посочения телефон за връзка, адрес на електронната поща и адрес за доставка в завършеният вариант на бланката за поръчка.

Внимание! Ако вследствие на непредвидени обстоятелства не получите вашата пратка навреме, моля свържете се с куриерската фирма по телефона или електронната поща, за да уточните друго удобно време за доставка.


© 2008 ДОБРУДЖА КИТ АД, дизайн: BGArea
Can't connect to localhost: $!